Kozijnen in Noord-Holland

✓ Voor bedrijven en particulieren

✓ Totaalonderhoud

✓ Binnen- en buitenafwerking

Bij TotalRoofs in IJmuiden zit u goed wanneer u nieuwe kozijnen voor uw woning en bedrijfspand in Alkmaar, Heiloo of elders in Noord-Holland wilt. Wij staan met jarenlange ervaring garant voor kwaliteit en vakmanschap. Of het nu gaat om een reparatie, vervanging of nieuwe installatie, wij zorgen ervoor dat uw kozijnen aansluiten bij de stijl en isolatiebehoeften van uw bedrijfspand of woning.

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen?

Duurzame kozijnen in verschillende materialen

Duurzame kozijnen zijn een verstandige keuze wanneer u overweegt uw kozijnen te laten vervangen. Onze kozijnen zijn leverbaar in verschillende materialen met ieder zijn voordelen:

  • Kunststof kozijnen zorgen voor uitstekende isolatie, zijn eenvoudig te onderhouden en dragen bij aan de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand.
  • Aluminium kozijnen staan bekend om hun duurzaamheid, zijn energie-efficiënt en hebben een moderne uitstraling.
  • Houten kozijnen bieden een natuurlijke isolatie, zijn milieuvriendelijk, hebben een warme en tijdloze uitstraling en bieden goede geluidsisolatie.

Door voor ons te kiezen, profiteert u van een service die reikt van deskundig advies en ontwerp tot de volledige installatie en nazorg.

kozijnen
kaart_nederland

Projecten

WIJ REGELEN HET VOOR U.

Een enthousiast, dynamisch maar bovenal professioneel bedrijf die uw project compleet kan verzorgen. Voor particulieren, bouwondernemingen en vereniging van eigenaren.

Projecten

WIJ REGELEN HET VOOR U.

Een enthousiast, dynamisch maar bovenal professioneel bedrijf die uw project compleet kan verzorgen. Voor particulieren, bouwondernemingen en vereniging van eigenaren.

Laat een nieuw kozijn door ons installeren

Wij zijn uw ideale partner wanneer u nieuwe kozijnen wilt laten plaatsen bij u in Alkmaar, Heiloo of omstreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u uw pand niet alleen voorzien van nieuwe kozijnen? Dan staan wij als totaalspecialist ook voor u klaar met dakrenovatie, gevelbekleding en aan-, op- en uitbouw.

Heeft u nog vragen?

NEEM GERUST CONTACT OP.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken